Еволуција телефона

Почетна страна Историја Галерија Занимљивости Табела О аутору Home Page(ENG) About the author(ENG)

Табеле

Најскупљи телефони

Овде треба да буде слика најскупљег телефона на свету.
Марка Модел Цена
1. iPhone 5 Black Diamond $15.3 милиона
2. Ulysse Nardin Chainman 130,000$
3. Vertu Ti 10,000$
4. Vertu Ferrari 7,000$
5. Tag Heuer Racer 6,500$
6. Gresso Regal Titanium Black 5,000$
7. BlackBerry Porsche Design 2,500$


Топ 10 најбољих телефонa данашњице

Овде треба да буде слика најбољег телефона на свету.
Марка Модел Цена
1. iPhone 12 Pro, 12 Pro Max 970e, 940e
2. Oneplus 9 Pro 550e
3. Samsung Galaxy S21 Ultra 1020e
4. Xiaomi Mi 11 790e
5. Samsung Galaxy S21/S21+ 735e/805e
6. Huawei Mate 40 Pro+ 1400e
7. OPPO Find X3 Pro 1150e
8. iPhone 11 Pro, 11 Pro Max 700e, 870e
9. Huawei P40 Pro 590e
10. Asus ROG Phone 5 510e