О мени


Дворана

Штарк Арена


Штарк Арена је вишенаменска дворана на Новом Београду намењена за спортске, културне, забавне, изложбене и друге манифестације.

Грађена је од 1991. године, а употребну дозволу добила је 1. октобра 2007. године. Штарк Арену изградио је конзорцијум ЕПНА - Енергопројект Високоградња и ГП Напред. Укупна цена изградње је достигла 70 милиона евра. Комплекс се састоји од велике дворане, мале дворане и паркинга, а пројектовао га је архитекта Влада Славица. Штарк Арена има површину од 48.000 м², распоређених у шест етажа, а капацитет арене је 19.394 гледалаца.

Поред већег комфора за гледаоце и играче, боље повезаности са осталим деловима града, више паркинг места, бесплатног Wи-Фи интернета, савремене вентилације и климатизације, Штарк Арена доноси и нове секторе за публику пред којом је сада већи избор улазница за које се могу одлучити.Луксузни ВИП сектор – Ниво 300, за утакмице КК Партизан НИС располаже са 43 комплетно опремљене ложе које се користе у пуном капацитету за сва спортска дешавања клуба која се одржавају у овом велелепном спортском објекту у оквиру такмичења 7ДАYС Еврокупа, АБА лиге и Супер Лиге (КЛС), у такмичарској сезони 2019/2020.