Ростер Црвене Звезде

КК Црвена Звезда Тим КК Црвене Звезде Играчи Црвене Звезде Успеси клуба Легенде клуба О мени

Састав екипе

Позиција Број Држава Име Висина Тежина Старост
Плејмејкер 1 Аргентина Лука Вилдоза 1,91m 86kg 27 година - 11. август 1995.
7 Факундо Кампазо 1,78m 88kg 31 година - 23. март 1991.
20 Црна Гора Никола Ивановић 1,90m 85kg 29 година - 19. фебруар 1994.
27 Србија Стефан Марковић 1,99m 98kg 34 година - 25. април 1988.
Бек 13 Србија Огњен Добрић 2,00m 93kg 28 година - 27. октобар 1994.
26 Немања Недовић 1,91m 87kg 31 година - 16. јун 1991.
Крило 0 Порторико Џон Холанд 1,96m 93kg 34 година - 6. новембар 1988.
2 Србија Стефан Лазаревић 2,00m 100kg 26 година - 20. август 1996.
10 Бранко Лазић 1,95m 91kg 34 година - 12. јануар 1989.
Крилни центар 9 Србија Лука Митровић 2,06m 107kg 29 година - 21. март 1993.
22 Далибор Илић 2,02m 94kg 22 година - 4. март 2000.
50 Гана Бен Бентил 2,04m 110kg 27 година - 29. март 1995.
Центар 12 САД Хасан Мартин 2,01m 109kg 27 година - 22. новембар 1995.
15 Србија Мирослав Радуљица 2,13m 113kg 35 година - 5. јануар 1988.
32 Огњен Кузмић 2,14m 116kg 32 година - 16. мај 1990.
33 Филип Петрушев 2,11m 107kg 22 година - 15. април 2000.

Стручни штаб

Тренери Име Држава
Главни тренер Душко Ивановић Црна Гора
Помоћни тренери Карлес Марко Шпанија
Ненад Јаковљевић Србија
Младен Манојловић
Менаџер тима Небојша Илић Србија