ОМИЉЕНИ АЈТЕМИ

Почетна Ајтеми Шефови Собе Ликови O мени
BRIMSTONE: Исакове сузе су замењене наелектрисаним ласерским снопом крви. Зрак је продоран и спектралан, наноси штету свим непријатељима и игнорише све препреке на свом путу.
D6: Након употребе, замењује сваки предмет у тренутној просторији са другим насумичним предметима који одговарају скупу предмета тренутне собе.
20/20: Исак испали две сузе одједном, по једну из сваког ока.
EPIC FETUS: Исакове сузе су замењене вођеним пројектилима. Притиском на дугмад за пуцање отвара се нишанац који се може слободно померати, призивајући пројектил на своју позицију одозго 1,5 секунде касније
ROCK BOTTOM: По преузимању и од тада надаље, закључава атрибуте на њихове најбоље достигнуте вредности. Праве вредности Исакових статистика се и даље нормално израчунавају, али ће их најбоље вредности заменити.
IPECAC: Замењује сузе експлозивним и отровним пројектилима испаљеним у луку. Исак спорија пуца и ради више штете.
POLYPHEMUS: Веома повећана штета, Ако суза убије непријатеља и има преосталу штету, суза путује даље са преосталом штетом.
TECHX: Исакове сузе су замењене ласерима у облику прстена. Пуцање се може пунити да би се повећала величина прстенова. Прстенови наносе штету 15 пута у секунди. Само спољни обим прстенова ће нанети штету. Прстенови пролазе кроз препреке и непријатеље. Прстенови имају бесконачан домет и путоваће док не ударе у зид.