Трофеји

Год. Противник МВП Финала Резултат Прстен Тренер
1991. Лос Анђелес Лејкерс Мајкл Џордан 4:1 Фил Џексон
1992. Портланд Трејл Блејзерс Мајкл Џордан 4:2 Фил Џексон
1993. Финикс Санс Мајкл Џордан 4:2 Фил Џексон
1996. Сиетл СуперСоникс Мајкл Џордан 4:2 Фил Џексон
1997. Јута Џез Мајкл Џордан 4:2 Фил Џексон
1998. Јута Џез Мајкл Џордан 4:2 Фил Џексон