M.K. Nails

На овом сајту ћете пронаћи:

  • Облици ноктију
  • Боје лакова
  • Ценовник
  • Технике изливања
  • Нега ноктију (пре и полсе изливања)
  • Утисци муштерија

Више информација

Овај мали бизнис држи Марина Кулман.

Добро дошли на страницу М.К. Нокти

Сви техничари за нокте започињу своје образовање учењем основа као што су сечење, турпијање, фарбање и правилне безбедносне технике. Овај курс покрива ствари као што су сваки алат који би техничар могао да користи, како их дезинфиковати и одржавати чистима и како обликовати нокте свих различитих величина.
Информације су узете са овог сајта.
...Живот није савршен, али ваши нокти могу бити.....

Техничари за нокте су стручњаци за лепоту који одржавају и украшавају нокте на ногама и рукама вршећи маникир, педикир, наношење вештачких ноктију и екстензија, уклањање мртве коже, као и лагана масирања.Успешан техничар за нокте има стрпљења да марљиво ради и обраћа велику пажњу на детаље.


слика Оно што највише волим код излета у салон за нокте је да је то у основи оаза бескрајних могућности. Акрилни слој је комбинација течног мономера и полимера у праху који ствара чврст заштитни слој преко вашег природног нокта.


слика Основни маникир је ваш стандардни маникир. „Техника ноктију ће почети натапањем руку у топлу воду са сапуном да бисте умирили и омекшали мртве ћелије коже“, каже Хигучи. "Тада ће техничар за нокте брусити и полирати, очистити заноктице и масирати ваше руке кремом за руке. Следи фарбање основног премаза, боје и горњег премаза, а затим се наноси уље за заноктице."

Design by Marina Kulman: instagram