Vaš elektro majstor

О мени

Биографија


Овде треба да буде слика мог дечка и мене

Моје име је Марина Кулман, рођена сам у Вршцу 31. маја 2005. године. Одрасла сам у кући близу Војничког трга са родитељима и старијом сестром Емилијом. Завршила сам основну школу "Јован Стерија Поповић".Ученица сам друге године средње школе "Никола Тесла" у Вршцу.

Тренирала сам одбојку у "AС" клубу. Била сам на позицији смечера и кратак период дизачa. Активно сам се бавила цртањем и израдом декупажа.

Велики сам љубитељ животиња. Имам две мачке и једног пса.

 Највише користим друштвену мрежу Инстаграм.
 Мој E-mail je: mixtvmarina@gmail.com Интересовања

Од малена сам била заинтересована за различите врсте уметности. Ишла сам у креативну радионицу где сам учила разне технике цртања и осталих вештина.

Касније сам почела да се интересујем за шминку, нокте, фризуре... Пре две године сам научила сама да израђујем вештачке нокте, како на себи, тако и на другима. То ми је тренутно један од хобија које бих волела да наставим да радим у будућности.

Поред тога се занимам и за шминкање и сматрам да сам добра у томе. Један од тренутних циљева ми је да овај хоби у блиској будућности претворим у бизнис.

Сматрам да од тога не бих имала довољно прихода за живот и зато желим да упишем графички дизајн. Тај посао би ми био идеалан за одржавање мојих хобија.


Design by Marina Kulman: instagram