ако намеравате да уградите временску машину у аутомобил, зашто то не бисте урадили са неким стилом?

Pogledaj Video

YugoVerse је јединствен начин да доживите Београд и упознате његову историју, а такође и најбољи начин да прославите посебан дан или направите изненађење за своје пријатеље. Водићемо вас кроз Југославију у оно што се сматра реликтом прошлости - старинским југословенским аутомобилима!

Вероватно сте чули за "најгори аутомобил на свету" - Југо. Па, доказано је да је та теорија нетачна и ми ћемо вам показати све разлоге зашто су наши аутомобили заправо супер кул. Нашу компанију чине Југо, Југо Кабрио (веома ретко!), Застава 750 и Застава 101. Неки од њих имају и до 40+ година, али нико од њих не изгледа као њихов годиште. И да, сви нас зачуђено погледају и „палце горе“ када смо на улици.

Током вожње са нашим сертификованим туристичким водичима, нећете имати клима уређај, електричне прозоре, серво управљач, а у неким случајевима ни сигурносне појасеве и кров. Можете одабрати аутомобил који вам се највише свиђа или се пребацивати између аутомобила током обиласка. Ако желите да тестирате своје возачке вештине на Југу - да видимо шта сте добили!

Игра носталгије је веома јака са овим аутомобилима и ми ћемо вам рећи о њиховој историји и зашто су људи толико везани за ове момке чак и данас, 40 или 50 година након што су поседовали један. Неки од наших возача провели су прве дане свог живота у аутомобилима које још увек возе и једно је сигурно: Турнеју YugoVerse сигурно ћете памтити.

Nazad na vrh