Kostimi
Svi spajdermen kostimi iz filmova:

Čudesni spajdermen 2 kostim:

Kao i mnoge odluke u Čudesnom spajdermenu 2, zamena kostima iz prvog filma bila je loša odluka. Dok je odelo koje mu je prethodilo imalo parkur vibraciju koja je pristajala prizemljenijem tonu ponovnog pokretanja, ovde se čini da je tim otišao u drugom pravcu. Kada ga samo pogledate, nećete biti umotani u mrežu jer mislite da će tim tražiti izgled koji podseća na odelo Maguire iz njegove trilogije. Gledajući ga u akciji na Garfildu, izgleda kao samo korak dalje od osrednjeg kospleja, ponekad izgleda kao da pristaju zvezdi, kao i neke ležerne pidžame. Sav novac koji je otišao na izvođenje svih novih zlikovaca mora da je isečen iz odeljenja za kostime, što znači da ovaj film nije bio sjajan, Spajdi nije mogao ni da izgleda dobro u njemu.

Crni kostim:

Da li se sećate Magvajerovog odela iz originalna tri filma o Spajdermenu? U redu, onda je ovo isto kao i ono, samo crno. Spider-Man u crnom odelu je bio veoma plasiran i žarko iščekivan od strane fanova koji su ulazili u Spider-Man 3, i kao i mnogi drugi likovi u filmu, nije baš dobio odgovarajući tretman. Izgleda da bi odelo koje bi Piter Parker kupio da mu se zaista dopalo njegovo prvo odelo, ali sada je želeo jedno isto u drugoj boji kako bi mogao da ga nosi unaokolo i ne izgleda kao da nosi isto odelo kao juče.

Domaći kostim:

Kada smo prvi put sreli Hollandovog Parkera u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat, on je tek morao da nabavi prefinjeno odelo, i umesto toga se ljuljao po Njujorku u improvizovanom crveno-plavom odelu, sa specijalnim naočarima za usavršavanje svojih novootkrivenih Spidei čula. Šarmantan je i spojen, ali naočare zaista naglašavaju naučni, inženjerski um mladog Parkera. Dobro se koristi kada je primoran da se oblači u Spider-Man: Homecoming, zbog čega se zaista oseća kao autsajder koji mora da se dokazuje.

Crvei i crni kostim:

Umovi koji stoje iza mnogih MCU filmova su zaista promenili garderobu u velikom delu svojih finala, a za Spajdijev drugi zaokret, on je dobio priliku da napravi sopstveni kako bi zaista postigao vrhunac. Napravljen od materijala koji je Stark upravo ležao oko jednog od svojih aviona, Parker se ne udaljava previše od dizajna originalnog odela koje mu je milijarder dao, zamenivši plavo za neku elegantnu crnu. Ne postoji ništa drugo osim da se Spajdiju preobrazi pre finalne borbe, i u tom pogledu ima sjajan izgled, imajući klasični izgled njegovog prethodnog kostima sa njim dovoljno podešen da se oseća jedinstvenim za njega. Verovatno nećemo videti mnogo više od toga da dođe No Vai Home, što je u redu, jer jasno je da šta god da je Parker napravio nije ni približno tako kul kao bilo koje magično odelo koje ljulja u ovoj sledećoj.

Tajni kostim:

Ne baš ono visokotehnološko odelo koje mu je Stark dao, ali ne baš jeftina tkanina koju biste uzeli iz kante za jeftino, „Stealth odelo“ se vrlo kratko pojavilo u Spider-Man: Far From Home. Doveden da se prilagodi za jednu tačku radnje (niko ne može znati da je Spajdermen u Evropi dok je Parker takođe u Evropi!), dobija poene zbog svog zabavnog izgleda i osećaja koji podseća na personu Spajdermena Noir. Zbog toga Spajdermen izgleda kao da će ili da izvede pljačku ili da puca u Džejmsa Bonda tokom skijaške potjere. U bioskopskoj eri Spajdermena gde on ima više kostima nego glumci Vicked-a, Stelt odelo je svakako moda iznad funkcije, ali u ovom slučaju, to je u redu sve dok izgleda da bi mogao da se udružuje sa Itanom Hantom da srušiti kriminalni sindikat.

Čudesni spajdermen 1 kostim:

Za ponovno pokretanje serije Spider-Man, Soni je želeo da ide na temeljitije korene, a što se kostima tiče, to znači odelo koje ima malo više prednosti — i svakako se izdvaja od odela iz filmova Sema Rejmija . Sa očima koje izgledaju pomalo zastrašujuće, stopalima koja izgledaju savršeno za trkača na trci i Parkerovim sopstvenim strelicama na mreži, njegovo odelo ima praktičnost koja se zaista prodaje kao rođena iz njegove genijalnosti. Težina plave šeme boja donekle je uticala na ukupni izgled odela, ali u pogledu stila koji odgovara karakteru i tonu, ovo odelo je savršeno odgovaralo seriji, i šteta je što je stavljeno u orman. drugi put.

Riami triologijski kostim:

Videli smo da je Magvajerov Parker proveo sate, ako ne i dane listajući svoju beležnicu pokušavajući da dizajnira savršeno super odelo. Odbacivši ideje za ogrtače ili dodatne noge, odelo na koje je sleteo bilo bi sa njim za cela tri filma i utisnulo svoj imidž u duh vremena pop kulture. Sa istaknutim dizajnom mreže, definitivno vam daje do znanja da momak ispod ima moći u vezi sa paukom, što je odlično, jer je sve u brendiranju, znate? Možda nema ukrase ili fleksibilnost drugih odela na ovoj listi, ali postoji privlačna, dinamična privlačnost za način na koji izgleda. Sa svim kostimima koji su došli i otišli, ovaj klasični izgled je fiksiran na vreme definisanjem Spajdijevog izgleda u ta prva tri velika filma... čak i ako je malo zajahao u međunožju.

Kostim Tonijaa Starka:

Evo stvari: volim ovo odelo. Sviđa mi se kako izgleda izvučeno pravo iz stripova; Obožavam oči i to kako prolaze milje u karakterizaciji lica i energije Parkera u odelu; Volim sve male sprave koje Parker ne zna da koristi. To je sjajno odelo koje izgleda sjajno i omogućava Parkeru da se zabavi dok je u njemu. Da, vidim kako se nekima možda neće svideti kako ga sva tehnologija stavlja korak bliže tome da bude „Iron Man Jr.“, ali to što se uglavnom zadržavalo na povratku kući značilo je da se to uglavnom koristilo kao način da Parker demonstrira svoju naivnost, nema pojma kako da koristi moć kojom raspolaže. Istraživanje kako odelo funkcioniše izgleda prirodno za njega, istražujući svoj potencijal novog superheroja, i usklađeno sa tim neverovatnim, jednostavnim dizajnom, dovelo je Spajdija u MCU na nezaboravan, moderan način,

Ofarbani kostim sa sprejom:

Provodeći veći deo filma pokrivajući lice i torzo u jeftinom kostimu Spajdermena iz prodavnice, Majls ima svoj veliki trijumfalni trenutak kada se spušta do naprednog skrovišta Pitera Parkera, zgrabi odelo i učini ga svojim sa crnim i crvena boja u spreju. Za razliku od bilo kog drugog kostima u filmovima o Spajdermenu, stvaranje ovog se oseća tako definitivno povezano sa Majlsovom ličnošću i jedinstvenošću i upareno je sa tako moćnim trenutkom samoprihvatanja. Povrh svega, izgleda jednostavno neverovatno. Prekriveno farbom, to je delom superherojsko odelo koje poštuje čoveka koji ga je nosio, a delom umetnički projekat u kome Majls tvrdi da je jedini Spajdermen u svom univerzumu.

Čelični pauk kostim:

Šta god da osećate u vezi sa ovim novim pristupom Piteru Parkeru/Spajdermenu, morate ga se odreći zbog onog što je najbolji kostim ovog lika na velikom ekranu — odelo Gvozdenog pauka. Zasnovano na verziji stripa koja se uglavnom koristila tokom priče o „Građanskom ratu“, ova filmska verzija je viđena u više filmova nego u bilo kom drugom odelu ranije i možda će dobiti svoju labudovu pesmu u No Vai Home. Što se tiče funkcionalnosti, ima nano-tehnološki dizajn za lako uklanjanje, one sa impozantnim izduživim nogama za kontrolu gomile ili dodatnu moć hvatanja, različita sočiva na očima i mnoštvo sprava. Blistavo je i izgleda sjajno na ekranu, ali bez previše. Crveno-plava šema boja je i dalje prisutna sa zlatnom mešavinom, i sa izuzetkom glomaznih strelaca na zglobu, još uvek ima prefinjenost njegovih jednostavnijih odela. U suštini, to je paukovo odelo ako je bilo i oklop, i iako pretpostavljam da bi neki mogli da poštuju klasični izgled, teško je poreći da Veb-Head nikada nije izgledao hladnije.

Skoči do menija