MY SINGING MONSTERS

П Р И Ч А

КОСМИЧКА ТИШИНА -

Свет чудовишта је почео као космичка празнина, лишена живота и чудовишта која овом свету дају његово будуће име. Онда велики прасак поремети тишину, шаљући дисхармонију звукова који испуњавају празнину вековима! Ови небеси су први становници света чудовишта. Фурносс, Небески ватрени и Први Небески, је наводно искован у живом језгру света чудовишта, познат као епицентар Великог праска. Хорнацле, Небески Вода, је наводно настала директно из те какофоније звука, од таласа који је отекао и срушио се на празнину. Ови таласи су на крају ударили у свет чудовишта, што је довело до стварања живог океана. Каже се да је синкопит, небески кристал, настао када је сама тишина Примордијалног козмичког хуха постала толико тиха да је био стиснут сопственом тежином и срушио се, формирајући густу, светлосну масу. Из овог догађаја су изашли и магични дијаманти који се појављују свуда по свету чудовишта. Сваки од ових небеских се раширио међу новим светом, и преселио се међу звезде, са сваким који живи у метафизичком простору својих сазвежђа. У овом метафизичком стању, биле су компактне, као јајашца. Повезани са одређеним деловима њиховог порекла и инспирисани сазвежђеним облицима око њих, сваки је било испуњено својом елементарном снагом.

Временом, праисторијски какофонски рог који је одзвањао широм света чудовишта је опао, и тишина је поново преузела контролу. После неког времена, несумњиво дубоки, звучни гласови Колосала су се чули. Ови Колосали - безимени, бестелесни духови стварања - били су инспирисани да искористе моћ стварања да направе свет чудовишта богатијим; мада, безимени не би био прави термин. Имају имена, да, али не могу се изговорити за нас смртнике. Колосалци су били запањени светом који је лежао пред њима, посебно припадношћу Небеским елементима. Било је и још нешто што су видели. Празнина. Празно и најважније, тихо претраживање за њих да раде, да обликују по њиховом укусу. Први задатак са којим су се Колосалци суочили био је да науче дванаест небеских да певају. Сваки Небески је учио да изводи музику у свом стилу. Небеси су тако постали прва певајућа чудовишта. Затим су изградили тајанствени сат за Небеса на коме су могли да се окупе и певају у хармонији. Ово место, звано Стархенге, као и повезивање Небеских заједно, повезивало их је са својим звездама изнад и својим елементима испод, јер је било на пола пута између звезда и живог језгра. После овог успеха, Колосали су желели да створе свет пун хармоничних певајућих чудовишта, који би могли да се комбинују и утицаја природе и музике.

КРЕАЦИЈА -

Да би тестирали своје способности стварања, Колосалци иду у џепну димензију изван главне димензије света чудовишта. Ово место би деловало као пешчаник за њихове експерименте са њиховим креативним моћима. Овде граде темеље за оно што ће једног дана постати Етерално острво. У раним данима Pocket Dimension, био је затворен за међудимензионална путовања. Колосали су онда створили животну формулу, која је била уградња витализације енергије у скулптуре створења, извађене право из маште џиновских духова. Ове скулптуре су направљене од бубблерита, који је био универзални грађевински материјал који су Колосалци највише волели. Један од првих прототипова чудовишта које су Колосалци створили био је Монкулус. Манипулирали су његовим покретним деловима са пластичним обликом кристилија, који је био први кристал икада направљен. Искра живота пронађена у животној формули касније се показала да је такође насељена елементом струје. Након што су експерименти завршени, Колосали су се још једном усредсредили на главну димензију света чудовишта (познату као Прва реалност), користећи Кристилијум као основу за то. Након стварања Монкула, Колосали су покушали да створе органскије створење. Случајно су користили много јачи облик Искре живота, пуштајући неке од своје снаге да прође, што је створило Cherubble. Ова додатна моћ је резултирала тиме да Sherabl има способност сањарења, што му омогућава да пројектује део својих снова у стварност. Sherabl би се онда вратио у кораљне гребене живог океана. Blubberfly који окружују Cherubble такође су били међу првим створењима која су направљена

Први елемент на овом свету је био елемент ватре, и из њега су се родили природни елементи. Због тога се сматра најмоћнијим елементом од свих њих. Како се природни елементи појављују, свако добија своју земљу додану континенту, осим Ватре, која не добија своју земљу. Уместо тога, ватрени елемент има вулкан који води у живо језгро света чудовишта, што представља његово мирно, водеће присуство у природним елементима. Свака елементарна земља на континенту је имала сопствене кристале обликоване по џепним димензијама властити Кристилијум. Биљке су имале Вегидиан, Хладне земље Фрозиум, Ваздушне земље Скyлите, Водене земље Аquanine, а Земље Stonux. Иако није било ватрене земље, још увек је постојао кристал повезан са ватром, то је био пирозит, који је изгледао најсличније Кристилијуму, као да је управо поново обојен.

Кроз заједничке напоре Колосала у Великој песми, појавила су се прва чудовишта, и почела да насељавају свет чудовиштa.

Сајт сличан овом: My Singing Monsters Wiki